Jeroen Stalenhoef

Oprichter

Zo’n vijftien jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de online wereld. Ondertussen mag ik mijzelf AdWords-specialist en Google-Partner noemen. Mijn kennis hou ik up-to-date met (Google)trainingen, maar vooral door te experimenteren in de praktijk. Continu testen en samen met de klant kijken wat werkt; dát is de beste en meest actuele leerschool. Mijn belangrijkste doel? Niet zomaar mijn diensten verkopen; maar écht verbetering realiseren. Daarom kun je van mij een eerlijk advies en zo nu en dan een kritische kanttekening verwachten. Want ik wil dat jij je investering dubbel en dwars terugverdient!

Ruud Schoen

Ruud Schoen

Facebook specialist

Na een aantal jaren voor grote bedrijven Facebook campagnes te hebben gemaakt is Ruud als zelfstandige verder gegaan. Naast zijn passie voor social is hij actief sporter en food blogger

Steven Geldof

Steven Geldof

Filmmaker en video coach

Steven is filmmaker in hart en nieren. Heeft diverse prijswinnende films gemaakt. Heeft als missie om mensen te helpen hun verhaal te vertellen via film. Naast het maken van bedrijfsfilms is Steven eigenaar van inspirerende hutspot

Walter Negro

Walter Negro

Web development en design

Walter heeft ruim 10 jaar ervaring in webdesign. Hij is geboren in Italie en fanatiek Uventus supporter. In zijn vrij tijd sport hij graag.

Werkwijze

Wij gaan altijd voor een 10!

Meestal werken we op afstand, vanuit ons eigen kantoor. We komen dan een aantal keren bij jou op locatie om te overleggen en te inventariseren hoe het project verloopt. Het is echter ook mogelijk om een dag in de week bij jou op kantoor plaats te nemen. Dit gebeurt vaak tijdens de implementatie van een nieuw online marketingplan. Ook een combinatie van beide is mogelijk: we komen dan eerst een paar dagen langs op kantoor om te ontdekken hoe jullie werken, wat voor sfeer er heerst en welke kansen en mogelijkheden er liggen. Vervolgens gaan we vanuit onze eigen locatie aan de slag. Welke vorm je ook kiest, ons team stelt altijd één doel voorop: jouw online marketing tot een bewezen succes maken!