GOOGLE ADS SCAN

Haal het maximale uit jouw Google Ads campagne

Meld je aan, en zie waar je kansen liggen.

We hebben voor het maken van de scan geen inlog gegevens nodig. Wel je Google Ads ID

Wat ontvang je van ons.

We controleren je Google campagne op een aantal kritische punten. Je ontvangt van ons een rapportage met duidelijke tips hoe je meer kan halen uit jouw Google Ads campagne. Deze scan kost normaal € 249,- maar in de maand Augustus betaald u helemaal niets.

Maar let op! We hebben slechts ruimte voor 2 scans per dag. Op = Op.

Wat het de meeste klanten oplevert:

  • Besparing op de kosten
  • Meer relevante bezoekers op de website
  • Stijging van het aantal verkopen of aanvragen
  • Meer inzicht in de manier waarop mensen zoeken
  • Lagere kosten per klik

Google Ads is eenvoudig op te zetten en in te richten, maar schijn bedriegt. Er zijn binnen Google Ads veel verborgen methoden om je advertenties te verbeteren. Klanten die ons ingeschakeld hebben zien vaak een stijging in het conversiepercentage van 45%.

De Google Ads scan laat zien waar we het account kunnen verbeteren. Het is bedoeld als eerste onderzoek om te kijken wat we kunnen betekenen voor onze klanten. Op basis van de scan maken we een voorstel. De scan kost normaal € 249,-

Omdat veel ondernemers in deze periode wat extra hulp kunnen gebruiken, hebben we besloten je de scan geheel gratis aan te bieden. Maar let op! Deze aanbieding loopt tot 31 Augustus en we hebben slechts 2 scans per dag beschikbaar.

Meld je dus snel aan, want OP = OP.

Met ruim 15 jaar ervaring met Google Ads is voor mij nog altijd de uitdaging om het beste rendement uit campagnes te halen.
Als Eigenaar van AJS Advies help ik ook jou graag om succes te behalen online.

De beste start is met de Google Ads scan. Dit geeft je kant en klare verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kan. Wil je het liever laten doen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt me altijd bellen. 06 454 561 48