Online Marketing uitbesteden

Marketeer for a day

Heb je onvoldoende budget voor een vaste online marketeer? Besteed je de online marketing nu uit aan de stagiair of een secretaresse? Dan is de kans dat je goede resultaten boekt met je online marketing gering. Online marketing uitbesteden kan dan een goede optie zijn.

Wij hebben een oplossing voor je.

De marketeer voor een dag. Je krijgt van ons 4 uur per week de beschikking over een online marketeer die al jou online vragen kan oppakken. Beheer van de Google Ads campagne, Facebook, website aanpassen, SEO noem het maar op. De marketeer zit bij ons op kantoor en kan waarschijnlijk binnen de 4 uur al jou online werkzaamheden oplossen. Lukt dat niet, dan kan hij eventueel de stagiair aansturen om de eenvoudigere klussen af te ronden.

Onze online marketeer is allround, maar als hij ergens toch niet uit komt kan hij terugvallen op een netwerk van online specialisten.

€ 1195,- per maand

Marketeer 4 a day

Online Marketing abonnement

15 specialisten waar jij uit kan kiezen

Als MKBer heb je vaak de verschillende online marketing onderdelen uitbesteed bij externe bedrijven en interne medewerkers. Dit verijst een hoop aansturing en is niet altijd efficiënt. Voor de bedrijven die online kansen zien, maar zich geen online marketingteam kunnen veroorloven hebben we een ultiem oplossing gezocht.

Onze online marketing specialisten staan voor je klaar.

Je mag zelf kiezen wie je inzet. Een websitebouwer, content specialist, Google Ads of Facebook specialist. Je kunt putten uit ons netwerk van ruim 15 specialisten. En het mooie is dat je dat doet via jouw vertrouwde contactpersoon. Dus niet zelf constant schakelen. Je geeft aan wat er gedaan moet worden en we zorgen dat het gedaan wordt.

Maar we voelen ons ook verantwoordelijk voor jouw online groei. We denken actief met je mee en houden je op de hoogte van kansen die we zien voor jouw onderneming. Een keer in het kwartaal nemen we de vorderingen met je door en bespreken we wat we de volgende periode gaan doen. Online marketing uitbesteden echt iets voor jou.

Standaard heb je 8 uur per week tot je beschikking. Kom je hiermee te kort dan kun je je abonnement altijd opschalen.

€ 2595,- per maand

Online marketing brainstorm

De online boost voor je onderneming

Vraag je je af of je op het goede spoor zit?
Ben je op zoek naar inventieve mogelijkheden om online beter te scoren?

Weet je even niet meer welke kant je op moet met de website en online marketing?

Met onze brainstorm sessie focussen we ons op jouw online kansen. We komen met nieuwe ideeën en mogelijkheden zodat je verder kan.
Met een team van 3 ervaren online marketing specialisten nemen we je online activiteiten onder de loep en komen met Frisse nieuwe ideëel. In een sessie van 2 uur kan heel wat gebeuren.

Ter introductie nu € 600,- voor een sessie van 2 uur.

Brainstorm sessie