Voor wie is onze dienstverlening bedoeld?

Je bedrijf heeft een mooie website of webshop,  maar je wilt méér. Je streeft naar het best mogelijke resultaat en wil jouw bedrijf online laten groeien, maar het ontbreekt jou en je collega’s aan de expertise of simpelweg aan voldoende tijd. Daarom wil je één partij vinden die alles voor je regelt en zorgt dat jij jouw doelen behaalt. Zodat jij je met de hoofdtaken kan bezighouden.

Focus

Het team van AJS Advies staat voor je klaar. Allemaal experts op hun eigen deelgebied. Adwords, Facebook, Webdesign, film, kortom alles wat met online marketing te maken heeft. Bespreek met ons je doelstelling, wij maken vervolgens samen met jou een concreet plan om dit doel te bereiken. We evalueren regelmatig om er voor te zorgen dat we dezelfde focus houden.

Een kanaal inzetten?

Wil je een kanaal inzetten? Bijvoorbeeld alleen Adwords of Facebook? Dat kan natuurlijk ook. En wil je bij goede resultaten uitbreiden, dan groeien we gewoon met je mee en hoef je niet op zoek naar een nieuwe partij.

Voor wie?

We werken het liefst voor MKB bedrijven en ondernemers die een budget voor hun marketing hebben en die wellicht zelf al het een en ander opgezet hebben.

Onze diensten

Adwords

Aan de slag met AdWords of jouw huidige AdWords strategie naar een hoger plan tillen? Dan helpen wij je verder. Samen met jou bepalen we welke kanalen het meest geschikt zijn en zorgen we voor een ultieme mix van display advertising, remarketing en Youtube. Bij ons betaal je niet per kanaal, maar voor één AdWords-pakket waarin we alle kanalen gebruiken die voor jouw bedrijf van belang zijn. En uiteraard stellen we de strategie tijdig bij als jouw business daarom vraagt.

Marketeer for a day

Is je budget beperkt, maar wil je wel gericht te werk gaan? Onze marketeer for a day biedt een oplossing. 1 dag in de week een online marketeer tot je beschikking. Hij doet de moeilijkere klussen en ondersteunt je eigen mensen waar dat nodig is.

Online marketing

Heb je behoefte aan volledige ondersteuning bij jouw online marketing? Dan maken wij een tailormade pakket voor je. AJS Advies werkt namelijk binnen een collectief van zelfstandigen, waardoor we altijd het perfecte projectteam voor jou paraat hebben. Ideaal, want het is vaak lastig om een bureau te vinden dat alles kan. Bovendien werkt het niet prettig om losse specialisten in te schakelen, want dan ben jíj degene die alles moet coördineren. AJS Advies zorgt daarentegen voor één team dat jouw website tot een ware klantmagneet maakt.

Laten we een afspraak maken om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.